diumenge, 28 de desembre del 2008

L'Anglada s'ha convertit a l'Islam!

Segons les darreres informacions rebudes per les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) de Vic, l'ultradretà Josep Anglada i alhora carismàtic Führer de la Plataforma per Catalunya, ha sofert una forta crisi d'identitat i ha decidit renunciar als postulats que fins ara defensava per tal de seguir el missatge del profeta Mahoma.

L'evolució política que aquest dirigent de masses ha seguit des del franquisme més retrògrad fins a l'opció xenòfoba que representa el seu partit a l'actualitat, ha culminat amb un canvi de rumb que ha d'acabar amb la confrontació social que fins ara buscava. Així doncs, enrere han quedat accions com la recent botifarra a l'alcalde de Vic, o la qualificació de "xusma" a un col·lectiu molt concret.

Des de les JERC-Vic volem felicitar a Josep Anglada per la seva decisió. Entenem que aquesta conversió voluntària ha de permetre la superació dels seus dogmes i l'acceptació de la diversitat de creences com un element més d'una societat plural, com ho és la vigatana. Per aquest motiu hem volgut donar a conèixer aquesta decisió a tothom i així ho hem anunciat amb la pancarta que hem penjat al carrer Verdaguer de Vic, tot animant a la resta de militants de la PxC a seguir l'exemple del president del seu partit.

1 comentari: