dimarts, 6 de gener del 2009

Pels reis, demanem la República al rei!

6 de gener, dia de reis i dia també en què la majoria (però per desgràcia, no tots) els nens i nenes es desperten il·lusionats per saber si els reis els han portat allò que demanaven. Nosaltres, les JERC d'Osona, Ripollès i Lluçanès, coincidint en aquestes dates també demanem el nostre particular desig, i és que per sisè any consecutiu, hem portat a terme la campanya "Pels reis, demanem la República al rei".

Una campanya duta a terme per tal que la gent reflexioni una mica en la figura del rei i del seu (absurd) significat. Nosaltres volem reivindicar la seva desaparició, la d'una institució retrògrada, així com demanar l'abdicació d'una figura innecessària i hereva del franquisme, que no representa cap dels valors que el jovent independentista defensem, sinó que és el símbol més clar de l'opressió nacional del nostre poble.

Enguany, doncs, hem editat 2.500 postals que hem estat repartint per les poblacions del nostre territori. El passat diumenge 4 vam portar a terme el principal acte de campanya a Manlleu, on va tenir una gran acollida, i molta assistència. Va ser molta la gent que es va apropar a la nostra parada, i va omplir la postal, dipositant-la a l'urna que teníem preparada, i que pròximament enviarem directe al Palau de la Zarzuela.

Hi ha d'altres persones que avui tenen el nostre mateix desig, com en Jordi i en Raül. Per cert, si vols veure les postals editades en edicions anteriors, ho pots fer clicant aquí. No t'ho perdis, n'hi ha que estan molt bé!

1 comentari: