dijous, 10 de desembre del 2009

S'acosta el 13-D, i amb ell la Independència!

Falten un parell de dies perquè una gran part de catalans i catalanes anem a les urnes per poder exercir el nostre dret a vot sobre un tema cabdal com ho és la Independència de Catalunya.

Diumenge 13 de desembre és una data important. I a Catalunya per partida doble. Per una banda una nova edició de La Marató de TV3, que any rere any ha demostrat que el tòpic que els catalans som garrepes no és res més que una fal·làcia, i que d'insolidaris, com ens titllen a les espanyes, ho som ben poc.
D'altra banda, i molt important a diferents nivells, pel conjunt de consultes populars que es portaran a terme sobre la Independència de Catalunya en un centenar llarg de poblacions.

Però siguin quins siguin els resultats que surtin diumenge, que de ben segur seran positius -i de nou, per partida doble. Una gran participació, i el SÍ, per una immensa majoria- ja hem aconseguit una gran victòria.

Arran de la possibilitat de poder decidir per nosaltres mateixos, la societat, la gran majoria de la societat, s'ha unit per intentar aconseguir uns objectius comuns. Organitzativament han coincidit
persones de diferents entitats, de diferents partitis polítics, de la societat civil, etc. i han treballat conjuntament perquè el gruix de consultes sobiranistes que es celebraran aquest diumenge siguin tot un èxit.

Desde les JERC ens sumem a qualsevol iniciativa que es faci per assolir la Independència, col·laborem a moltes poblacions on se celebren les consultes, com a voluntaris i a títol personal, com la gran part de la societat civil i fugint de personalismes. Perquè creiem que el futur és de tothom.

I de fet, molt aviat, el futur (i amb ell la Independència) serà nostre!
El 13 de Desembre, que no et faci mandra, surt al carrer i participa!!! VOTA SÍ!

//*//Pots trobar tota la informació referent a Osona i el Lluçanès en referència a les votacions clicant sobre el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada